Op zoek naar thaise massage nederland?

thaise massage nederland
Thaise Massage Gan Nguen.
Gan Nguen Thaise massage Menu. Wij zijn weer open vanaf woensdag 3 maart! Alle behandelingen doen wij veilig en zijn enkel op afspraak. Gan Nguen Thaise massage Roosendaal. De massages zijn voor iedereen. Wij doen alleen traditionele Thaise massages. In onze praktijk worden GEEN EROTISCHE MASSAGES gegeven. Onze Thaise masseuses staan voor u klaar! Maak een afspraak. Welkom bij Gan Nguen Thai Massage! Thaise massage Roosendaal.
Jantana Massage Thaise Massage Thaise Massage.
Praktijk voor Thaise massage Therapie. Mijn naam is Jantana. Leuk dat u mijn website bezoekt! Ik ben gespecialiseerd in traditionele Thaise massage en oliemassage ontspannend. Mijn massages zijn voor zowel mannen als vrouwen. In de loop der jaren heb ik meerdere gecertificeerde opleidingen in Thailand gevolgd.
Thaise massagesalon van Saowalak.
U gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten! Oké, ik begrijp het. redactie.vn@dpgmedia.nl twitter.com/veluws_nieuws facebook.com/veluws.nieuws. thaise massagesalon van saowalak. Saowalak Hoving uit Epe is haar eigen massagesalon gestart. De route van deze bijzondere carrièreswitch was lang, maar t resultaat is er naar. Foto: Dennis Dekker. Thaise massagesalon van Saowalak. do 5 mrt 2020, 905.: Epe Van Thailand naar Nederland.
Home: Thaimassage Tuddern.
Bij Sittard net over de grens 500m vanaf het winkelcentrum voor goedkope boodschappen, vlakbij 2 Tankstations verderop in onze straat goedkope brandstof! en volop restaurantjes bij ons in de buurt. Dus voor ieder wat wils. RESERVEREN ALLEEN VIA 31686458932 VANUIT NEDERLAND 0686458932 BELLEN OF WHATSAPP. 12-03-21: CORONA REGELS. Lieve klanten, eindelijk na 35, maanden mogen we de salon weer openen. Vanaf Zaterdag 13 Maart 2021 kunt u weer komen ontspannen bij ons, weg die spanningen, die spierpijnen na zo een lange vervelende tijd. Omdat de vaste telefoonlijn niet optimaal werkt en dit ook niet lukt gaan we vanaf 13-03-2021 alle reserveringen rechtstreeks aan het Mobile nummer van Kong laten binnen komen: 31 6 8645 8932. We maken ook gebruik van Whatsapp, doe U er U voordeel mee. De Coronaregels met ons alle goed in acht houden. KLACHTEN KOORTS, HOESTEN, NIEZEN BLIJF DAN ALSTUBLIEFT THUIS! ALLEEN DOOR HIER IN SAMEN TE WERKEN KUNNEN WIJ DE MASSAGE OPEN HOUDEN! Wat wij u bieden. Thaise Massage Hard.
Thongbai Massage Rotterdam.
Maak online een afspraak. Naast de gangbare soorten van massage is Thongbai nu ook officieel bevoegd om zwangerschapsmassages uit te voeren. Onlangs heeft de masseuze haar diploma zwangerschapsmassage behaald. Thaise massage en genezing. Thaise massage is goed voor uw welzijn maar kan ook de genezing van bepaalde aandoeningen bevorderen. Bespreek dit met de masseuse. Thaise kruiden bal. Bij de meeste massage salons moet u betalen voor een massage met kruidenstempels. Onze salon biedt deze kruidenstempelmassages gratis aan. Thongbai werkt samen met Yoga-Fit. Onze massage geeft u verlichting en ontspanning bij spierpijn b.v. na sport, gewrichtspijn, vastzittende schouders, lage en midden rugpijn b.v. Onze openingstijden zijn van 11 tot 21 uur op dinsdag tot en met zaterdag. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen naar. 010 433 38 37. Geen erotische of happy-end massages. 010 433 38 37. 3051 PC Rotterdam. Volg ons op. 2017 Thongbai Massage All Rights Reserved.
Thaise massage Oosterhout of aan huismassage-tip.nl.
Aroma Ontspannings Massage. Even een korte introductie van mezelf. Ik ben Thip Thaendee-Moonen en geboren op 22 juni 1970 in Thailand. Sedert 2001 ben ik woonachtig in Nederland. Ik heb me altijd geinteresseerd voor massage en andere ontspanningstechnieken. Nu mijn kinderen groot genoeg zijn om naar school te gaan ben ik mijn eigen massage praktijk in Oosterhout begonnen. Ik heb besloten om thuis hiervoor een speciale kamer in te richten in Thaise stijl. Tevens doe ik ook massages bij mensen thuis en is er de mogelijkheid om s avonds een afspraak te maken. Dit is niet voor alle massages mogelijk, maar meer informatie is te vinden onder het kopje prijslijst. Mijn prijzen zijn relatief goedkoop, omdat ik het ook als hobby zie en geen extra kosten heb voor het huren van bedrijfsruimte. Ik ben een officieel gecertificeerd masseuse voor Hot-Stone, Aroma, Klassieke, Thaise Stempel en Voet-reflex massage. Certificaten behaald in Nederland en bij internationaal erkende massage-instituten in Thailand. Aangezien ik alle massages met volle overgave doe ben ik er zeker van dat elke klant tevreden en ontspannen naar huis gaat.
Home.
De beste Thaise massages in Nederland. Mijn naam is Noet, ik kom uit Udon Thani Thailand en heb een massagepraktijk aan huis. Voor een Thaise massage hoeft u dus echt niet naar Thailand maar kunt u bij mij terecht, gewoon in Stokkum. Ik geef een traditionele thaise massage, een oliemassage of een schouder en nek massage, net zoals u dat wenst. Ontdek zelf hoe heerlijk ontspannend deze massages zijn. Ik werk alleen op afspraak. LET OP: ABSOLUUT GEEN EROTISCHE MASSAGES. De traditionele Thaise massage is een combinatie van diverse bewegingen en technieken als reflexologie en acupressuur en is gebaseerd op de theorie dat er energiebanen door het lichaam lopen. Thaise olie massages. De olie of ontspanningsmassage is een van de bekendere massagevormen. Het is een massage waarbij lichaam en geest helemaal tot rust komen. De oliemassage is geen diepe weefselmassagecomplete, ontspanning. Reviews / Gasten. De reacties van onze gasten kunt u lezen in ons gasten boek., De reacties van onze gasten kunt u lezen in ons gasten boek., 31 619 5555 45. Eltenseweg 20, 7039CV Stokkum. KVK nummer 54484685.: Behandeling alleen op afspraak op.: Maandag t/m Vrijdag. van 10.00 20.00 uur. Zaterdag en Zondag zijn gesloten.
Chatchawan.
In Nederland heb ik in verschillende massagesalons gewerkt. Omdat mijn thaise massages daar zo goed ontvangen werden heb ik besloten een eigen salon te openen. Bij Chatchawan ligt de focus dan ook op de klassiek thaise technieken en bied ik verschillende soorten thaise massages aan. Discrete massages, geen erotische massage!
Thaise massage Enschede, Nederland, adres, beoordelingen en openingstijden.
Thaise massage, Schoonheidssalon. Thai aroma Therapie Massage. Er zijn beoordelingen. Mekkelholtsweg 22, 7523DE Enschede, Nederland. Er zijn beoordelingen. Boulevard 1945 3, 7511 AA Enschede, Nederland. Moment voor Massage. Er zijn beoordelingen. De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland. Jantana Thaise Massage.
Thaise massage met handdoek als strikte grens? Nijmegen gelderlander.nl. Weer. De Gelderlander logo. De Gelderlander logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pijlen. P
Oss, Uden e.o. Suthita Rossukhom aan het werk in salon Bhaipho Thai Massage. Thaise massage met handdoek als strikte grens? NIJMEGEN / BEUNINGEN / BOXMEER Thaise massagesalons schieten ook in deze regio als paddenstoelen uit de grond. Hun imago is wankel, verdenkingen van seksuele handelingen happy endings nooit ver weg. Frank Hermans 31-08-19, 1629: Laatste update: 02-09-19, 1142.: Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. Wij geven geen erotische massages en gaan ervan uit dat u hiervoor respect heeft en er ook niet om vraagt! De Beuningse massagesalon Yin Dii wil geen ruimte laten voor twijfel. Voor een happy ending ben je hier, aldus de website, aan het verkeerde adres.

Contacteer ons