Resultaten voor thaise massage breukelen

thaise massage breukelen
Thaise Massage Breukelen Thaise Massage Breukelen.
Door de nieuwe locatie hebben wij onze naam veranderd van Thaise Massage Breukelen naar Therapie Massage De Ronde Venen. Tevens zijn onze openingstijden aangepast. U bent van harte welkom op de Van Dijklaan 22 in Amstelhoek. Bekijk het overzicht van de tarieven. Bekijk het overzicht van de behandelingen. Neem contact op of maak een afspraak. Ontspanning en energie nodig? Maak een afspraak. Mijn naam is Narumon roepnaam Jenny. Ik kom uit Bangkok. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd masseuse en heb ik diverse therapeutische massage opleidingen in Bangkok afgerond: Manuele Therapie; Thaise Traditionele Massage; Aromatherapie Massage en Thaise Reflexologie Massage. Ik hoop u te zien in mijn massagesalon op de Van Dijklaan 22 te Amstelhoek. Reacties van klanten. Een heerlijke massage van Jenny gehad. Er zat spanning in mijn nek en schouder waardoor ik vaak lichte hoofdpijn had. Na de behandeling van Jenny heb ik pas 1x hoofdpijn gehad. Verder kom ik veel sneller in slaap. Dankjewel Jenny, je hebt er een vaste klant bij! Marieke uit Abcoude.
Thaise Massage De Ronde Venen.
Foto's' van Thaise Massage De Ronde Venen. Thaise Massage De Ronde Venen in het kort. Massage aan huis.: s avonds geopend.: In het weekend geopend.: Massage op evenementen.: Grote kaart weergeven. Artikelen van dit bedrijf. Thaise Massage Breukelen de plek voor totale ontspanning en balans.
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Maak een afspraak. Massage is in de eerste plaats ontzettend lekker. Maar wist u ook dat het heel gezond is? Massage is goed voor lichaam én geest, en dat heeft een aantal redenen. De onverdeelde aandacht die je krijgt maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam weer kan herstellen. Even niet geven, maar alleen maar ontvangen. Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Omdat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen. Dit alles doet ook veel goeds voor je immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt. Een ontspanningsmassage is bedoeld om even helemaal tot rust te komen. Bij de Thaise voetreflexmassage activeert de masseuse drukpunten op de voetzool met een massagestokje.
Eten en drinken veilingen aanbiedingen? Korting op leuke restaurants VakantieVeilingen.nl Bied mee.
10 tips voor groepsactiviteiten. 50 veilingen voor Eten en drinken. Bier en wijnproeverijen 12 Cadeaupakketten 14 Luxe restaurants 1 Ontbijt en lunch 6 Strandpaviljoens 8 Thuisbezorgd en afhalen 30 Uit eten 11. veilingen voor Eten en drinken. Met jouw huidige GPS instellingen.,
Thai Royal Massage Massages in het Gooi.
Thai Royal Massage. De beste Thaise massages in Nederland. Thaise olie massages. Ontspannende en energieverhogende massages. Gun jezelf een rustmoment. Ontspan met een Thaise massage. Voor een goede Thaise massage of oliemassage hoeft u niet naar Thailand maar kunt u terecht in Loosdrecht in Het Gooi. Onze ontspannende en energieverhogende massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Veel mensen met rugpijn, pijn in de nek of schouders maar ook andere vormen van spierpijn of hoofdpijn hebben baat bij onze behandelingen. Ook bij complexe aandoeningen zoals chronische vermoeidheid of bij fibromyalgie kan een massage uitkomst bieden. Kom langs voor een massage en ervaar hoe de stress uit uw lichaam verdwijnt. Kijk verder op deze site en ontdek welke behandeling het best bij u past. Wilt u meer informatie over onze massages of wilt u een afspraak maken? Onze contactgegevens vindt u hier. Wanneer u een afspraak maakt dan weet u zeker dat u niet hoeft te wachten! LET OP: ABSOLUUT GEEN EROTISCHE MASSAGES!
Signature Massage Praktijk voor holistische massages in Breukelen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce libero nisl, commodo vitae luctus sit amet, ullamcorper ut quam. mandag t/m vrijdag 1400: 1800.: Zaterdag alleen op afspraak. Zondag alleen op afspraak. Sleutelbloem 17, 3621 TK Breukelen. 31 6 16165645. Copyright Signature Massage 2020.
De 10 beste hotels in de buurt van Samran Tradionele Thai Massage Salon.
Restaurant Hotel De Kastanjehof Reizigerswaardering: 3.5/5. Welke hotels in de buurt van Samran Tradionele Thai Massage Salon in Hilversum zijn geschikt voor gezinnen? Gezinnen die op reis waren in Hilversum hebben genoten van hun verblijf in de volgende hotels in de buurt van Samran Tradionele Thai Massage Salon.: NH Bussum Jan Tabak Reizigerswaardering: 4.5/5.
Thaise Massage Breukelen 06-19596463 info@thaisemassagebreukelen.nl.
Thaise Massage Breukelen biedt verschillende soorten massages die allemaal op een andere manier voor totale ontspanning zorgen. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd masseuse en heb ik diverse therapeutische massage opleidingen in Bangkok afgerond: Manuele Therapie; Thaise Traditionele Massage; Aromatherapie Massage en Thaise Reflexologie Massage.
BiMy Massage.
Vaak met veel eisen aan ons zelf zonder eens liefdevol met ons lichaam bezig te zijn. Natuurlijk zijn alle bovengenoemde manieren van kwaliteitsverbetering voor je gezondheid noodzakelijk, maar BiMy massage vindt dat we ook wel eens wat liefdevoller met ons zelf om mogen springen.
Phoomphoen Thai Spa Massage Last van uw schouders, rug of benen? Boek nu een massage op de Boerendijk 4a in Woerden, Gratis parkeren voor de deur.
Naar de inhoud springen. Phoomphoen Thai Spa Massage. Last van uw schouders, rug of benen? Boek nu een massage op de Boerendijk 4a in Woerden, Gratis parkeren voor de deur. Traditionele Thaise Massage. Combinatie massage met warme olie. Nek, schouder en rugmassage.

Contacteer ons