Zoeken naar thaise massage breukelen

thaise massage breukelen
Wat is een Thaise massage en wat is een Traditionele Thaise massage.
Skip to Content. Massage behandelingen prijzen. Afspraak maken / Contact. 1030: 1830: ma. Claai Sabaai Massage. 1030: 1830: ma. Massage behandelingen prijzen. Afspraak maken / Contact. Search for: Search. Wat is Traditionele Thaise Massage. Home Wat is Traditionele Thaise Massage. Wat is een Thaise massage en wat is een Traditionele Thaise massage. De Thai kennen de kunst van het masseren als geen ander volk ter wereld. Mensen vragen zich wel eens af: Wat is een Thaise Massage? De Thai kennen de kunst van het masseren als geen ander volk ter wereld. De Thaise massage is veel meer dan een massage alleen en is daarmee uitzonderlijk en uniek. Het is een zeer effectieve massage voor lichaam en geest op een hoog niveau. In vergelijking met andere massages is de Traditionele Thaise massage een vrij harde en stevige massage, waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek en strekbewerkingen uitvoert.
Thaise massage Breukelen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het dorp Breukelen ligt ingeklemd tussen de Vecht en Europa s drukst bevaren kanaal, het Amsterdam Rijnkanaal, de spoorlijn Amsterdam Utrecht en de Rijksweg A2. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Breukelen, die ook te vinden zijn in rubriek thaise massage!
Home Sabai Thaise Massage.
Sabai Thaise Massage. Sabai Thaise Massage bestaat al vanaf 2003 en ik heb veel ervaring met het geven van massages in mijn praktijk. Ik heb de orginele opleiding Traditionele Thaise massage in Bangkok gedaan, daarna nog wat andere massage cursussen om mezelf meer te specialiseren in specifieke klachten zoals; rugklachten, schouderklachten, nek en hoofdpijn, enz.
De 10 beste hotels in de buurt van Samran Tradionele Thai Massage Salon.
Restaurant Hotel De Kastanjehof Reizigerswaardering: 3.5/5. Welke hotels in de buurt van Samran Tradionele Thai Massage Salon in Hilversum zijn geschikt voor gezinnen? Gezinnen die op reis waren in Hilversum hebben genoten van hun verblijf in de volgende hotels in de buurt van Samran Tradionele Thai Massage Salon.: NH Bussum Jan Tabak Reizigerswaardering: 4.5/5.
Thaise Massage Breukelen 06-19596463 info@thaisemassagebreukelen.nl.
Thaise Massage Breukelen biedt verschillende soorten massages die allemaal op een andere manier voor totale ontspanning zorgen. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd masseuse en heb ik diverse therapeutische massage opleidingen in Bangkok afgerond: Manuele Therapie; Thaise Traditionele Massage; Aromatherapie Massage en Thaise Reflexologie Massage.
BiMy Massage.
Vaak met veel eisen aan ons zelf zonder eens liefdevol met ons lichaam bezig te zijn. Natuurlijk zijn alle bovengenoemde manieren van kwaliteitsverbetering voor je gezondheid noodzakelijk, maar BiMy massage vindt dat we ook wel eens wat liefdevoller met ons zelf om mogen springen.
Phoomphoen Thai Spa Massage Last van uw schouders, rug of benen? Boek nu een massage op de Boerendijk 4a in Woerden, Gratis parkeren voor de deur.
Bel ons vooraf voor een afspraak op.: 06 195 614 24. Phoomphoen Thai Spa Massage. 3442 AH Woerden. Traditionele Thaise Massage. Combinatie massage met warme olie. Nek, schouder en rugmassage. Prijzen overzicht actie actie. Phoomphoen Thai Spa Massage Ondersteund door WordPress.
thaise massage in Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg.
Een Thaise massage is zeer ontspannend, waarmee je opgebouwde stress verliest, de spieren lekker ontspant, de spierknopen elimineert en hoofdpijn laat verdwijnen; een weldaad voor het lichaam! De massages kunnen gereserveerd worden van vrijdag t/m zondag. Als u voor het eerst gemasseerd wordt, erg moe bent of weinig energie heeft, kies dan voor de ontspanningsmassage. Deze massagevariant is een ware weldaad voor lichaam en geest. U zult loskomen van dagelijkse stress, zodat uw lichaam weer zal ervaren hoe het voelt om ontspannen te zijn. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van warme olie. De massage wordt altijd afgestemd op uw wensen.
Signature Massage Praktijk voor holistische massages in Breukelen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce libero nisl, commodo vitae luctus sit amet, ullamcorper ut quam. mandag t/m vrijdag 1400: 1800.: Zaterdag alleen op afspraak. Zondag alleen op afspraak. Sleutelbloem 17, 3621 TK Breukelen. 31 6 16165645. Copyright Signature Massage 2020.
Thaise Massage Breukelen Thaise Massage Breukelen.
Door de nieuwe locatie hebben wij onze naam veranderd van Thaise Massage Breukelen naar Therapie Massage De Ronde Venen. Tevens zijn onze openingstijden aangepast. U bent van harte welkom op de Van Dijklaan 22 in Amstelhoek. Bekijk het overzicht van de tarieven. Bekijk het overzicht van de behandelingen. Neem contact op of maak een afspraak. Ontspanning en energie nodig? Maak een afspraak. Mijn naam is Narumon roepnaam Jenny. Ik kom uit Bangkok. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd masseuse en heb ik diverse therapeutische massage opleidingen in Bangkok afgerond: Manuele Therapie; Thaise Traditionele Massage; Aromatherapie Massage en Thaise Reflexologie Massage. Ik hoop u te zien in mijn massagesalon op de Van Dijklaan 22 te Amstelhoek. Reacties van klanten. Een heerlijke massage van Jenny gehad. Er zat spanning in mijn nek en schouder waardoor ik vaak lichte hoofdpijn had. Na de behandeling van Jenny heb ik pas 1x hoofdpijn gehad. Verder kom ik veel sneller in slaap. Dankjewel Jenny, je hebt er een vaste klant bij! Marieke uit Abcoude.

Contacteer ons