Op zoek naar thai massage?

thai massage
Sweet Thai Massage Amsterdam Traditionele Thaise massage in Amsterdam.
Voor een goede gezondheid moet de levensenergie ongehinderd kunnen stromen door een onzichtbaar netwerk van kanalen. Een Thaise masseur probeert de energie in balans te brengen door de kanalen uit te rekken en geeft met zijn handen, voeten en ellebogen druk op bepaalde punten langs die kanalen. Het idee is dat het fysieke lichaam een middel is om het emotionele of psychische lichaam te bereiken. De masseur creëert traditiegetrouw een meditatieve sfeer. Thaise massage is heel anders dan een de meeste massages die wij kennen.
Thaise Massage, Spa Beauty Steenstraat 51 in Arnhem.
Om dit gestalte te geven hebben we uiteraard een luxueuze Thaise sfeer gecreëerd. Je waant je in een andere wereld. Relaxte massages, met altijd aandacht voor jouw gezondheid body and mind. Bij Golden Hands Thai Massage kom je voor.: Originele Thaise massage.;
De Thaise Massagesalon in Groningen Rarida Thai Massage.
Kom het ontdekken bij Rarida Thai Massage in Groningen. Massagesalon Rarida Thai Massage biedt diverse ontspannende massagebehandelingen aan. Wilt u een geneeskrachtige maar soms pittige traditionele Thaise massage proberen? Of komt u liever helemaal tot rust met een kruidenstempelmassage of een sportmassage? Bekijk ons rijke aanbod aan massages en maak vandaag nog een afspraak met uw masseuse bij Rarida Thai Massage. Bekijk onze behandelingen. stelt zich voor. Uw masseuse Yuwathida groeide op in een klein Thais dorpje en woont alweer enige tijd in Nederland.
Massagesalons in Thailand: het blijft oppassen! Hier is Thailand.nl. EvaAir_728x90.
Massagesalons in Thailand zijn vaak niet zo onschuldig als ze van de buitenkant lijken te zijn. Je zult niet de eerste zijn die een verkeerde salon binnen gaat om vervolgens enkele minuten later met rode oortjes weer naar buiten te lopen. Het is mijzelf ook eens overkomen, tot grote hilariteit van mijn vrouw. Bij een aantal salons komt de massage pas op de tweede plaats. Thaise Massage salons.
Welkom.
Traditionele Thaise Massage Wellness. Welkom bij Jeal Thaimassage. Welkom bij Jeal Thaimassage Wellness, waar u terecht kunt voor een traditionele Thaise massage, een ontspannen voetmassage of nek/schouder/arm massage. Heeft u last van uw nek en schouders, klachten met migraine of spierpijn in uw benen?
Chochaba Thai Massage IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht.
Dit in verband met de ruimte die we nodig hebben voor de volgende afspraak. Hiervoor kunnen we helaas geen compensatie aanbieden. Wanneer u helemaal niet op uw afspraak komt zijn we helaas genoodzaakt om 50 procent van de kosten door te berekenen. Heeft u vragen of wilt u reserveren, neem dan via Whatsapp contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 21.30. Op zaterdag en zondag zijn we geopend op afspraak op basis van beschikbaarheid. We werken uitsluitend op afspraak. Voor informatie of een reservering kunt u via Whatsapp, of via ons telefoonnummer contact met ons opnemen. De parkeerplaats met ruim voldoende gratis parkeerplekken bevindt zich tegenover onze Massage Studio. 3401 MN IJsselstein. 06 218 278 85. 06 218 278 85. De Thaise massage.
THAI MASSAGE 60 Min Euthalia Verzorging Wellness.
Artikelnummer: EU02005010 Categorieën: Lichaam behandelingen, Massage behandelingen Tag: THAI MASSAGE. THAI MASSAGE 60 MINUTEN. Voor meer informatie neemt u contact op met Euthalia Wellness Verzorging. Ook als u wilt wij rekening moeten houden met bepaalde wensen en/of allergieën. Graag tot ziens!
Thaise massage plekken in Rotterdam Weekends in Rotterdam.
De Thaise massage staat bekend als een stevige massage, waarin rekken, strekken en specifieke drukpunten je organen, spieren en geest stimuleert. Nu hoeven we gelukkig niet elke keer naar Thailand om de voordelen te verkrijgen van deze massage, maar zijn er tallozen Thaise massages te vinden in Rotterdam. Hieronder delen we alle Thaise massages salons in Rotterdam! Thongbai Massage Rotterdam. Kootsekade 17A, 3051 PC Rotterdam. Areeya Thaise Massage. Burgemeester van Walsumweg 530, 3011 MZ Rotterdam. Sabaidee Thai Massage. Bas Jungeriusstraat 234 A 2. Anchanpark Wellness Centre. Kleiweg 10, 3051 GR Rotterdam. Bai Tong Kaew. IJsselmondselaan 146, 3064 AT Rotterdam. Khlay Zen Thaise Massage. Oostzeedijk 332, 3063 CC Rotterdam. Nana Tai Thai Prive.
Nam Chai Thai 0181 743 102 Thai massage Hellevoetsluis.
Wij zijn door het Thai Traditional Medicine Assocation of Thailand gediplomeerde masseuses. Wij zijn dus een professionele salon die u heerlijk kunnen helpen ontstressen en uw eventuele spierklachten kunnen helpen oplossen. Natuurlijk ook heerlijk na intensief sporten. Indien u vragen heeft over de behandeling kunt u ons bellen of tijdens uw afspraak bij ons de vragen stellen. Omdat wij graag onze volle aandacht aan uw behandeling geven is het fijn dat u van te voren telefonisch een datum en tijdstip doorgeeft. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 900: tot 2100.: Op zondag zijn wij geopend van 1000: tot 1800.:
Professionele massage in Naaldwijk Thai Orchidee.
Daarbij is een massage goed voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziekte afneemt. Genoeg redenen om langs te komen bij Thai Orchidee in Naaldwijk voor een échte ontspannende massage! Bekijk hieronder onze behandelingen. Jum is één van onze meest ervaren masseuses in de salon. In Thailand heeft ze de fijne kneepjes van het vak geleerd en in Nederland verfijnd. Daar kunt u optimaal van profiteren. Honderden tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Wilt u een échte Thaise massage? Bel direct 06 33 78 31 82 om een afspraak te maken. Kunnen we even niet opnemen? Spreek dan een voicemail bericht in of reserveer via ons online reserveringssysteem. Van der Doortogestraat 7. 2671 BR Naaldwijk Westland.

Contacteer ons