Meer resultaten voor thaise massage harderwijk

thaise massage harderwijk
amsterdam amstelveen thai massage thaise massage harderwijk.
In dit geval komen verschillende massage goed van pas, zoals een Thaise massage, een ontspanningsmassage of een shiatsu massage. Thaise Yogamassage in Ermelo, Harderwijk en Putten massage-info.nl. Kaart weergeven Thaise Yogamassage in Ermelo, Harderwijk en Putten. Praktijk voor Massage, Voetreflextherapie en psychodynamica.
Wanida Traditionele Thai Massage Nagelstudio.
Traditionele Thaise Massage. In vergelijking met olie massages is Traditionele Thaise massage een vrij stevige massage, waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek-en strekbewerkingen uitvoert. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse.
Sala Thai massage Een stukje Thailand in Wageningen.
De prijs voor een traditionele en ontspanning duo massage is 95 per uur. Veel parkeermogelijkheden in de buurt op Gerdesstraat en Irenebrigadeplein. Busstation Wageningen op loopafstand. Wij beschikken over 4 massagekamers waaronder 2 duokamers en 2 doucheruimtes. Wij bieden géén erotische massages aan. Seksuele toespelingen en/of vragen van seksuele aard zullen absoluut niet gewaardeerd worden. Copyright 2021 Sala Thai massages.
Thai massage Harderwijk.
Thai massage Harderwijk. Ben je toe aan wat ontspanning? Al dan niet met een erotisch tintje? Breng dan eens een bezoekje aan een Thaise masseuse. Er is van alles mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere rugmassage of nekmassage.
Overzicht van alle behandelingen en massages Zwaluwhoeve.
Duo TREATMENTS Body Masker. Meer info Reserveren. Ontdek de Treatments behandelingen. Reis mee en beleef deze bijzondere wellnessbeleving. Een massage gecombineerd met een reiniging, scrub of pakking met heerlijke TREATMENTS producten. Een ware beleving en toevoeging tijdens jouw dagje wellness.
Touch of Thai Eindelijk een echte Thaise Massage.
De Touch of Thai Wellness en Spa beleving ontstaat vanaf het moment dat je binnenstapt in de authentieke Thaise Spa beleving door middel van de vijf body senses. Boek met 15% korting. Het Touch of Thai team staat volledig voor u klaar om u kennis te laten maken met de unieke en luxe Thai Wellness en Spa beleving.
Traditionele thaise massage Wie zijn wij?
Omdat Traditionele Thaise Massage een belangrijk deel uitmaakt van de Thaise gezondheidszorg is Turian met massage opgegroeid en maakte dus al vroeg kennis met de helende en preventieve werking.Turian is bijna haar hele leven ondernemer geweest en zag na aankomst in Nederland de kans om na een studie aan verschillende top massage en spascholen in Thailand en een jaar praktijk stage ook hier een mooi bedrijf neer te zetten.
thaise massage harderwijk
Wijk en Aalburg. Home Gelderland Harderwijk. Totaal aantal vermeldingen: Harderwijk 0. Sorry, geen vermeldingen gevonden. Sorry, geen vermeldingen gevonden. Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten! Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon.
Hoe gaan naar Thaise Massage Ruenthai in Amersfoort via Bus, Trein of Sneltram Moovit.
Hoe gaan naar Thaise Massage Ruenthai via de Bus? Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. Van CineMec, Ede. Van Station Baarn, Baarn. Van Albert Heijn XL, Utrecht. Van Station Harderwijk, Harderwijk.
Thaise massage Harderwijk De Telefoongids.
Controleer het adres op tikfouten. Je kan ook via de zoekbalk bovenaan de pagina een zoekopdracht doen of kiezen uit onderstaande opties.: category averageRating5Star /averageRating5Star collapseLink collapseListingAmount resultaten in locationInfo.locationName en omgeving /collapseLink addressAvailable. Standplaats address.city.name address.city.name, /address.city.name bedient ook address.city.cityZoned address.city.cityZoned /address.city.cityZoned.

Contacteer ons