Op zoek naar massages?

massages
Axis Massages Even een moment voor jezelf.
Boek uw behandeling! KLIK HIER OM EEN MASSAGE TE BOEKEN. Op dit moment worden er geen nieuwe cliënten aangenomen! Axis Massages is een Praktijk-aan-Huis en in 2011 opgezet in Zoetermeer. In 2014 is de praktijk verhuisd van Dorp naar de wijk Noordhove.
Massages Behandelingen.
Indiase massage van hoofd, hoofdhuid, gezicht, nek en schouders. Lomi Lomi massage. Hawaïaanse massage met onderarmen gemasseerd en rustgevende lange bewegingen. Ontspannende massage met drukpunten, stretching en kokosolie massage. Milde body scrub met zeepstenen gevolgd door een ontspannende hotstone massage.
Massages Select Wellness Group.
Home Beleef Massages. Het combineren van een massage en met een saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser. Hierdoor heeft een massage een nog beter effect op zowel lichaam als geest.
Goedkope massage aanbiedingen: Bespaar tot 70% met kortingsbonnen. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-blank icon. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. ico
Het is ook een leuk uitje, waarbij de kosten reuze mee zullen vallen. Geniet samen van deze aanbieding en de goedkope massage. Dat zal vast wel lukken! Deep tissue massage. Massages voor stellen. Hot Stone Massage. In de buurt zoeken.
5 populaire massages waarvan je metéén opknapt Zin.nl.
Spring naar de eerste sidebar. Dat krijg je ervan! Afrekenen 000, Winkelmand. Alles van Zin o.a. Snelle levering binnen 2 tot 3 werkdagen. Veilig online webshop met het groene slotje. Gratis verzending in NL met code GRATIS. 5 populaire massages waarvan je metéén opknapt.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen. In onze salon vindt u erkende specialisten die u een comfortabele dag bezorgen en beheersen dan ook verschillende technieken, met ieder zijn/haar eigen specialiteit. Bij ons staat professionaliteit en kwaliteit voorop. U kunt bij de desbetreffende masseur/masseuse aangeven waar u de nadruk op gelegd wilt hebben. U bent in goede handen! Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende massages die u bij ons kunt boeken ook apart te boeken zonder saunabezoek. Voor de meeste behandelingen geldt dat u kunt kiezen tussen een 25 of een 40 minuten durende massage. Voor een compleet overzicht inclusief bijbehorende prijzen, kunt u terecht op de pagina Prijzen. Wilt u meteen reserveren? Bezoek dan de pagina Reserveren. Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
Massages Thermen La Mer Day Spa Wellness en Sauna in Almere.
De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt. In ons instituut worden massages uitgevoerd door zowel specialistes, masseurs als masseuses. Laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en ont-stressen. Een fijne, rustgevende massage met traditionele grepen en rustige lange strijkingen over de spieren. Vooraf aan de massage kiest u een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën. Ontspanningsmassage 25 min.
Massages.
Organic face body ritual meer informatie. Tranquillity welzijnsritueel meer informatie. Verwenarrangement meer informatie. Ayurvedisch arrangement meer informatie. Zwangerschap arrangement meer informatie. Een Dag Samen arrangement meer informatie. Gezichtsbehandelingen meer informatie. Massages meer informatie. Lichaam Gezicht meer informatie. Extras meer informatie.
Massages Spa Gouda.
Spa Gouda specials. Spa Gouda kinderfeestje. Hamam / Hammam ritueel. Balikbad / Fish Spa. Opgieten / Sauna. Meld u aan voor de nieuwsbrief van Spa Gouda en blijf op de hoogte. Laat dit veld leeg als je een mens bent.: Apart te boeken of als onderdeel van uw bezoek aan Spa Gouda bieden wij verschillende massages aan zoals de hotstone massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme lavastenen die een verzachtende en ontspannende werking hebben op uw lichaam en geest. Een unieke, rustgevende ervaring met een heilzame werking. Een ontspanningsmassage is een klassieke massage waarbij onze masseurs het lichaam strijken en kneden zodat zowel het lichaam als de geest zich volledig ontspant. Een verbeterde bloedcirculatie en een zijdezachte huid is uiteindelijk het resultaat.
Massages Wellness Center de Bronsbergen.
Tijdens de Klassieke massage worden spieren, pezen, weefsel en huid met geurende olie gekneed en gestreken. Deze ontspannende massage stimuleert en activeert de spieren en bevordert de doorbloeding. Een massage die gegeven wordt met warme, gladde basalt stenen van ongeveer 45C.

Contacteer ons