Meer resultaten voor massages

massages
Axis Massages Even een moment voor jezelf.
Boek uw behandeling! KLIK HIER OM EEN MASSAGE TE BOEKEN. Op dit moment worden er geen nieuwe cliënten aangenomen! Axis Massages is een Praktijk-aan-Huis en in 2011 opgezet in Zoetermeer. In 2014 is de praktijk verhuisd van Dorp naar de wijk Noordhove.
Massages Behandelingen.
Indiase massage van hoofd, hoofdhuid, gezicht, nek en schouders. Lomi Lomi massage. Hawaïaanse massage met onderarmen gemasseerd en rustgevende lange bewegingen. Ontspannende massage met drukpunten, stretching en kokosolie massage. Milde body scrub met zeepstenen gevolgd door een ontspannende hotstone massage.
Massages Select Wellness Group.
Home Beleef Massages. Het combineren van een massage en met een saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser. Hierdoor heeft een massage een nog beter effect op zowel lichaam als geest.
Goedkope massage aanbiedingen: Bespaar tot 70% met kortingsbonnen. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-blank icon. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. ico
6500, from 2499., 1x ontspanningsmassage, cupping of bamboe-massage van 60 minuten. 1 of 3 ontspanningsmassages van 60 minuten bij Ana's' Hair Beauty in Ysselsteyn. Laat stress in lichaam en geest even buiten de deur, want op de massagetafel wordt er ruimte gemaakt voor ontspanning. Van Montfortstraat 1, Ysselsteyn 29.6 km. 3000, from 1999., 1x ontspanningsmassage van 60 minuten. Anti-cellulite bindweefselmassage van 40, 50 of 60 min. bij Step 2 Beauty and Care in Den Bosch of Rosmalen.
5 populaire massages waarvan je metéén opknapt Zin.nl.
Wie zoekt naar een authentieke en verantwoorde lees: gediplomeerde Chinese masseur, kan kijken op www.zhong.nl, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese geneeskunst. Deze massage is namelijk een onderdeel van die geneeskunst en helpt om Qi, levensenergie, in balans te brengen. Ayurvedische massages met warme olie en kruiden. Deze massage komt voort uit de Indiase geneeskunst. Die leer gaat ervanuit dat er drie typen mens zijn doshas. Een massage wordt dan ook afgestemd op het dosha dat je bent. Je kunt een Vata ether en lucht, Pitta vuur en water of Kapha aarde en water zijn, of een combinatie daarvan. Bij deze massage wordt met warme olie gewerkt. Daarin zitten kruiden die passen bij je dosha. Je ligt beurtelings languit op je buik en je rug. Er wordt gewerkt met lange strijkbewegingen, soms licht, dan weer diep en de therapeut gebruikt ook shiatsu. Deze massage is niet per se gericht op het ontspannen van de spieren, meer op het in balans brengen van je energie en het ondersteunen van je immuunsysteem. Thaise massages yoga voor luie mensen.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Hotel en Bungalowpark De Zeven Heuvelen. Hotel Oranje Staete. Für Deutsche Gäste. Bent u op zoek naar de ideale balans tussen lichaam en geest? Dan weet u waarschijnlijk dat een massage precies biedt wat u zoekt. Een goed uitgevoerde massage laat u even helemaal ontspannen. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen. In onze salon vindt u erkende specialisten die u een comfortabele dag bezorgen en beheersen dan ook verschillende technieken, met ieder zijn/haar eigen specialiteit. Bij ons staat professionaliteit en kwaliteit voorop. U kunt bij de desbetreffende masseur/masseuse aangeven waar u de nadruk op gelegd wilt hebben. U bent in goede handen! Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende massages die u bij ons kunt boeken ook apart te boeken zonder saunabezoek. Voor de meeste behandelingen geldt dat u kunt kiezen tussen een 25 of een 40 minuten durende massage. Voor een compleet overzicht inclusief bijbehorende prijzen, kunt u terecht op de pagina Prijzen. Wilt u meteen reserveren? Bezoek dan de pagina Reserveren. Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
Massages Thermen La Mer Day Spa Wellness en Sauna in Almere.
Deze behandeling wordt bij hoge buiten temperaturen omgezet naar een klassieke massage. Wanneer de temperaturen te hoog zijn bestaat de mogelijkheid dat het lichaam niet voldoende op natuurlijke wijze kan afkoelen. Saunabezoek online reserveren. Adres en openingstijden. Inschrijven digitale nieuwsbrief. Saunabezoek online reserveren. Thermen La Mer Day Spa. 1351 GN Almere Haven. Locatie: Vroege Vogelbos. T 036 53 86 888. btw nr: 806056319B01. kvk nr: 39062278. Volg ons ook op. Facebook Twitter Instagram. Een begrip in sauna en wellness!
Massages.
Organic face body ritual meer informatie. Tranquillity welzijnsritueel meer informatie. Verwenarrangement meer informatie. Ayurvedisch arrangement meer informatie. Zwangerschap arrangement meer informatie. Een Dag Samen arrangement meer informatie. Gezichtsbehandelingen meer informatie. Massages meer informatie. Lichaam Gezicht meer informatie. Extras meer informatie.
Massages Spa Gouda.
Laat dit veld leeg als je een mens bent.: Apart te boeken of als onderdeel van uw bezoek aan Spa Gouda bieden wij verschillende massages aan zoals de hotstone massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme lavastenen die een verzachtende en ontspannende werking hebben op uw lichaam en geest. Een unieke, rustgevende ervaring met een heilzame werking. Een ontspanningsmassage is een klassieke massage waarbij onze masseurs het lichaam strijken en kneden zodat zowel het lichaam als de geest zich volledig ontspant.
Massages Wellness Center de Bronsbergen.
Tijdens de Klassieke massage worden spieren, pezen, weefsel en huid met geurende olie gekneed en gestreken. Deze ontspannende massage stimuleert en activeert de spieren en bevordert de doorbloeding. Een massage die gegeven wordt met warme, gladde basalt stenen van ongeveer 45C.

Contacteer ons