Zoeken naar massages

massages
Massage koan float Welkom bij Koan Float Amsterdam.
Effecten van floaten. Effecten van massages. Studenten en speciale tarieven. BIJ KOAN FLOAT. Ruime keuze aan massages vakbekwame masseurs. Gun uw lichaam een moment van rust en ontspanning. Geniet van onze professionele massages gegeven door één van onze ervaren en gediplomeerde masseurs.
Massages Wellness Volendam.
Tranquility pro SLEEP massage. Chakra massage met edelstenen. Naast hun therapeutische werking, staan massages vooral bekend als het ultieme middel ter ontspanning. De drukte en stress van alle dag even vergeten en je lichaam de aandacht geven die het verdient.
Massage: alle soorten massages op een rij Uw Massagetafel.
Tibetaans-boeddhistische massagevorm als onderdeel van Kum Nye waarbij het energetisch lichaam vrijgemaakt wordt van lijdensbronnen. Verschillende technieken benaderen tijdens een Sweda massage verschillende punten op energieniveau. Massage van het lichaam, gericht op de mannelijke of vrouwelijke energiestromen in het lichaam. Vaak wordt de term Tantra massage gebruikt, waarbij massage van de erogene zones een belangrijke rol speelt. Combinatie van verschillende traditionele Aziatische therapieën zoals, acupressuur, yoga en reflexologie, met twee varianten, de Noord-Thaise Nuad Bo Narn en de tamelijk stevige Zuid-Thaise Wat Pho. Traditionele Chinese massage. Meestal duidend op Tui Na zie hierna, maar kan ook verwijzen naar Zhi Ya, vergelijkbaar met Shiatsu of Acupressuur: druk uitoefenen op de acupunctuurpunten. Chinese massages zijn vaak een combinatie van Tui Na en Zhi Ya.
Massages Sauna Deco.
Onder hun gouden handen voel je je in no-time herboren. Een goede massage zorgt immers voor ontspanning en een betere doorbloeding, zodat je gezondheid een positieve impuls krijgt. Iedere masseur heeft zijn eigen stijl of specialisatie, met het accent op bijvoorbeeld ontspannings, sport, deep tissue of Shiatsu-massage.
Massages Thermen Berendonck.
Ik heb een voucher. Veilig naar de sauna. Weldadige massages, speciaal voor jou. Kies wat jij je lichaam cadeau wilt doen. Weldadige massages, speciaal voor jou. Kies wat jij je lichaam cadeau wilt doen. Mild of intensief. Altijd verrassend ontspannend.
Sawatdee Massages Hotel Tiel.
Sawatdee biedt diverse massages, maar is gespecialiseerd in Thaise massages. Onze masseuses zijn gediplomeerd en maken samen met u een behandeling op maat. Ze zullen alles in het werk stellen om u van uw vervelende kwaaltjes of klachten af te helpen.
25 Soorten massage: Welke kies jij? DeMassageWinkel. American Express. Apple Pay. Bancontact. Google Pay. iDEAL. Klarna. Maestro. Mastercard. PayPal. Shop Pay. Visa.
Tui Na is een behoorlijk stevige massage, de masseur gaat op zoek naar geblokkeerde acupunctuurpunten en dat kan je op sommige momenten goed voelen met een beetje pijn. In tegenstelling tot een ontspanningsmassage, ligt de focus bij een Tui Na massage niet op ontspanning, maar op het opheffen van blokkades in het lichaam waardoor ontspanning kan ontstaan. Tui Na is een stevige preventieve massage om blokkades in het lichaam op te heffen en te voorkomen. Tui Na is één van de oudste massagesoorten op deze wereld, desondanks is deze nog steeds erg populair. Cranio sacraal therapie. Cranio Sacraal therapie is een zachte massagevorm die werd ontwikkeld in 1945. Tijdens een behandeling lig je in je eigen kleding op de massagetafel terwijl de therapeut contact probeert te maken met triggerpoint-gebieden over het hele lichaam. Hierbij ligt de focus voornamelijk op het hoofd, de romp, de knieën en de voeten. Crancio Sacraal therapie is een combinatie van technieken uit de osteotherapie en chiropractie.
Massages Badhotel Domburg.
Zeer ontspannen massage met warme afgeronde basaltstenen. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en de doorbloeding geactiveerd. Een massage met warme stempels gevuld met Zeeuwse kruiden. Duur 25 minuten: 3500., Duur 50 minuten: 6500., Massages op aanvraag.: Hoofd, nek en schouder massage.
Massage Wikipedia.
De hier opgesomde benamingen zijn niet altijd nevenschikkend aan elkaar. We vinden hier onder meer.: benamingen die het doel van de massage aangeven voorbeelden: Ontspanningsmassage, Erotische massage.; benamingen die de aanpak methode, technieken van de massage aangeven voorbeelden: Shiatsu, Zweedse massage.
Massages Five City Spa.
Het is mogelijk om verschillende massages te boeken, bijvoorbeeld 1x een Pregnancy Massage en 1x een Full Body Massage. Zo kunnen jullie allebei de massage kiezen die op dit moment bij je past. De voeten worden serieus genomen bij Five en we verzorgen ze daarom extra goed. Je loopt letterlijk lichter de spa weer uit.

Contacteer ons