Resultaten voor massage thai

massage thai
Thai Rathana Sukaphaab Massage. Thaise massage in Wijchen.
U bent van harte welkom bij Thai Rathana Sukaphaab Massage. Onze salon is sinds oktober 2014 in Wijchen gevestigd en inmiddels hebben velen de weg naar dit stukje Thailand in Wijchen gevonden. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van massage die verzorgd worden door gediplomeerde en ervaren Thaise masseuses.
Home.
Arunrak thai massage Castricum, en nu ook in Bergen. 29-10-2020: Let op, gewijzigde openingstijden. Omdat per oktober de salon om 20.00 gesloten moet zijn kan de laatste klant tot 1900 uur een afspraak maken. Hierna gaan we dicht om de salon schoon te maken.
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden in de wereld. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, de Ayurvedische en de Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga, de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? NEEM CONTACT OP. Thailand-Dreams Wellness en Massagesalon heeft een ruim aanbod aan massagebehandelingen tegen scherpe prijzen. Hugo de Grootplein 20 1052 KX Amsterdam.
Thaise massage, een weldaad voor het lichaam Thailandblog.nl.
Bewijs van leven. Kosten van levensonderhoud. Flora en fauna. Foto van de week. Foto v/d dag. Geld en financiën. Vitamine en mineralen. Charity Hua Hin. House of Mercy Foundation. Shelter Center Pattaya. Leven in Thailand. Te koop aangeboden. Nieuws uit Nederland en Belgie. Nieuws uit Thailand. Coup in Thailand. Ondernemers en bedrijven. Stelling van de week. Thailand met kinderen. Clubs en DJ's.' Valuta Thaise Baht. Van de redactie. Verkeer en vervoer. Visum Kort Verblijf. Visum lang verblijf. Vraag van de week. Weer en klimaat. Copyright Thailandblog 2021. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld, berusten alle rechten op informatie tekst, beeld, geluid, video, etc die u op deze site aantreft bij Thailandblog.nl en haar auteurs bloggers. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Thailandblog. Het linken en verwijzen naar de paginas op deze website is wel toegestaan. Home Thaise massage Thaise massage een weldaad voor het lichaam.
Massageolie Thai en toebehoren MassageWebshop.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Massageolie Thai en toebehoren. Rijst brand Massage olie met kokosolie., Inhoud Prijs pst. 500ml 15, Fles. 2.5 Ltr 59, Can.
Monghkol Thai Thaise Massagesalon Velp Massage Arnhem.
Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Thai massage is oorspronkelijk een oude, natuurlijke geneesmethode. Tegenwoordig is het populair en praktisch omdat het veilig is, geen neveneffecten kent, en het niet giftig of schadelijk is voor de gezondheid. 6881 SM Velp.
Somjit Thaise Massage, massagesalon Leeuwarden.
Naast onze massage behandelingen kunt u ook langs komen om gebruik te maken van onze zonnebank. Geniet na 20 minuten onder de zonnebank van een mooi kleurtje. Traditionele Thaise massage. Bij Somjit Thai Massage, kunt u terecht voor een traditionele Thaise massage. Deze massage is 2500 jaar geleden overgebracht van India naar Thailand. De massage is een onderdeel van de Thaise geneeskunde. Volgens de lijfarts van Boeddha, werd dit vroeger uitgeoefend in de Wats tempels en kloosters. De traditionele Thaise massage is niet zomaar een massage, het is meer dan een gewone massage! De energie balans in het lichaam wordt gestimuleerd door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken en masseren. Wilt u meer weten over onze Traditionele Thaise massage of onze andere behandelingen? Maak nu een afspraak! 06 83342528 Stuur bericht. Kom langs in onze massagesalon! 8912 AC Leeuwarden. Neem contact op. 10.00 20.00 uur. 10.00 20.00 uur. 10.00 20.00 uur. 10.00 20.00 uur. 10.00 20.00 uur. 10.00 20.00 uur. 10.00 20.00 uur. 8912 AC Leeuwarden. 06 83342528 06 83342528 Volg ons.
Nan Thai massage Oudewater.
Thai traditionele massage. Deze behandeling is een combinatie van traditionele Thai massage en voetmassage. Deze massage is een weldaad voor uw voeten en uw gehele lichaam. Deze massage verbetert de bloedsomloop in de voeten, reduceert stijfheid en spanning in het lichaam en verbetert de weerstand.
home Chutiya Thaise massage.
in de salon kan niet worden gepind. Rug, schouder en Nek populair. Voor verlichting van de onderstaande klachten: Stress, duizeligheid, hoofdpijn en migraine. Nekpijn of als uw hoofd niet soepel naar links. Zwangerschap MassageGeen zwangerschaptafel. Zwangerschap massage kan alleen bij het zwanger zijn vanaf week 15 t/m week 32. Het is goed voor de. Voor verlichting van vermoeide voeten is een massage van 30 minuten meestal voldoende. Heeft u echter de onderstaande klachten: Gevoelloosheid. Warme Thaise kruiden Massage.
Traditionele Thaise Massage in Zutphen Rekka Thaise Massage Home.
Elke maand gun ik mezelf zo'n' feestje.' DAVID JAN BAL. M'n' rug zat helemaal vast toen ik bij Rekka kwam. Nu, na twee dagen, is ie een stuk soepeler. Deze massage werkt echt goed! Ik ga zeker weer." ANNELIES TER BRUGGE. Ik" houd zelf van een stevige massage die overgaat in een rustige massage. Een erg goede massage gehad. Ik had last van mijn nek en rug, de pijn begint al weg te trekken. Ik kan deze goede masseuse iedereen aanraden! BAS TE RIELE. Net" terug van een heerlijke massage. Dit was echt de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. Rekka bedankt en tot snel." Kan het iedereen aanraden. Wij werken met de producten van Jeunesse! Waar zijn wij te vinden? 0575 743 296. WhatsApp: 06 37 28 41 54. Ma Vr: 900: 2100.: Za: 900: 1800.: Alleen op afspraak. 7201 MD ZUTPHEN. Wij voeren beslist geen erotische massages uit!

Contacteer ons